Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu
Mayo Chix divat -
Bemutatkozás
A “Mayo Chix” márka Magyarország egy jól ismert női ruházatot gyártó és forgalmazó cég bejegyzett védjegye. A Mayo Chix Kft.–t 1989-ben Magyarországon, budapesti székhellyel alapították, és a mai napig az ország egyik legsikeresebb divatcégeként van nyilvántartva. Jelenleg a magyarországi Mayo Chix üzletek száma meghaladja a 150-et, és nemzetközi sikereinek köszönhetően számos európai üzlettel is büszkélkedhet. Üzletei megtalálhatók többek között Cipruson, Csehországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában, és most már Írországban is, melyek száma összesen eléri a 60-at. A márka az évek során nagy népszerűségre és sikerre tett szert, ami köszönhető a Mayo Chix által megvalósított stílusnak, egyedi designnak és minőségi kivitelezésnek. A Mayo Chix termékek elragadóak, nőiesek, biztosítva a minőséget és a kényelmet. A tervezők mindig naprakészen követik a trendirányzatokat, és gondot fordítanak arra, hogy a vásárlók széles körű mindennapi és alkalmi kollekciókból válogathassanak. Rendszeresen kerülnek piacra az újabbnál újabb tervezésű ruhadarobak, ami izgalmassá és egyedülállóvá teszi a Mayo Chix-et más márkákkal szemben. A cég megtesz mindent annak érdekében, hogy eleget tegyen az érdeklődők elvárásainak és igényeinek. A Mayo Chix igényes, elbűvölő viselet, mely a divatos és különleges hölgyek vágyainak megvalósítása érdekében született.

A Mayo Chix márka egy Dublinban élő magyar pár által került Írországba. Első üzletünk a Dundrum Town Centre-ben, Írország legnagyobb és legsikeresebb bevásárló központjában találtható. Hatalmas, folyamatosan megújuló Mayo Chix árukészlettel, többek között felsőkkel, ingekkel, pulcsikkal, kabátokkal, farmerokkal, nadrágokkal, szoknyákkal, kosztümökkel, fehérneművel, fürdőruhákkal és kiegészítőkkel (táskákkal, övekkel), valamint kedves, figyelmes kiszolgálással várunk minden kedves érdeklődőt.
Számunkra elengedhetetlen fontossággal bír, hogy vásárlóink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, és a Mayo Chix által különlegesnek és elbűvölőnek érezzék magukat. Célunk, hogy Írországban is népszerűvé tegyük a Mayo Chix márkát.

Engedd, hogy magával ragadjon a Mayo Chix - látogass el üzletünkbe!

Sok szeretettel várunk:

K & Sz
Mayo Chix Ireland Ltd.A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!